Op de dag dat het Avila Hotel 66 jaar bestond, werd ook gevierd dat reserveringsmedewerker Noreen Bentura 40 jaar in dienst is.

Een unieke mijlpaal die niet onopgemerkt voorbij is gegaan.
Het hotel werd in 1977 overgenomen door de Deense familie Møller, maar zelfs voor die tijd was er al één medewerker in dienst die vandaag de dag nog steeds bij het Avila Hotel werkzaam is en nog altijd straalt. Saillant detail is dat haar jubileum valt op 1 februari (1975), de exacte dag dat het Avila Hotel werd opgericht in 1949. Noreen is groots in het zonnetje gezet door eigenaar Nic Møller en general manager Paul Kok met een speciaal ontbijt voor genodigden. Daarnaast heeft zij een certificaat, een cheque en een weekendverblijf voor de hele familie ontvangen en uiteraard een speciale taart. ,,Het komt steeds minder vaak voor dat medewerkers veertigjarige dienstverbanden behalen door onder andere een grotere wisseling van banen. Dit jubileum is hierdoor extra speciaal te noemen”, aldus het Avila Hotel. Vorig jaar vierde het hotel haar 65e verjaardag feestelijk met op de grote dag een bijzonder klassiek concert met Randal Corsen en Wim Statius Muller. In 2014 waren er door het speciale 65-jarige jubileum extra veel culinaire activiteiten, concerten en acties georganiseerd om dit jubileumjaar te vieren. In 2015 zal het Avila Hotel verder gaan met het organiseren van (culturele) evenementen. Deze maand was er bijvoorbeeld onder de noemer ‘Art in Avila’ een lezing van de Nederlandse schrijver Tommy Wieringa en een klassiek koffieconcert met Emmy Verhey en Paul Komen. Met Valentijnsdag zal er een speciaal diner op het strand onder de sterren plaatsvinden. In maart zal de tweede editie van Art in Avila plaatsvinden en daarnaast tevens het allereerste culinaire evenement van het kalenderjaar.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).