Willemstad - De nieuwe cd ‘Danzas Caribeñas, Classical Salon Music from Curaçao, Cuba and Venezuela’, die op initiatief van de Palm Music Foundation deze maand is uitgebracht, krijgt ook veel aandacht in Nederland. Dat laat Joop Halman van de Palm-stichting weten.
In de weekendbijlage van 24 januari besteedde het Antilliaans Dagblad uitgebreid aandacht aan de nieuwe uitgave. Halman: ,,Ook in Nederland blijkt er nu veel belangstelling te zijn voor de Curaçaose salonmuziek. Zo zal op zondag 8 februari pianist Marcel Worms in het televisieprogramma ‘Podium Witteman’ op NPO2 door Paul Witteman worden geïnterviewd over deze nieuwe cd. En in de week van 16 februari zal er elke dag een nummer afgespeeld worden en dus te beluisteren zijn op Radio 4 tijdens het programma ‘De Ochtend van 4’ van de KRO. Tijdens die week kunnen luisteraars als prijs tijdens het radioprogramma de cd ‘Danzas Caribeñas’ winnen.”


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.