Willemstad - De nieuwe cd ‘Danzas Caribeñas, Classical Salon Music from Curaçao, Cuba and Venezuela’, die op initiatief van de Palm Music Foundation deze maand is uitgebracht, krijgt ook veel aandacht in Nederland. Dat laat Joop Halman van de Palm-stichting weten.
In de weekendbijlage van 24 januari besteedde het Antilliaans Dagblad uitgebreid aandacht aan de nieuwe uitgave. Halman: ,,Ook in Nederland blijkt er nu veel belangstelling te zijn voor de Curaçaose salonmuziek. Zo zal op zondag 8 februari pianist Marcel Worms in het televisieprogramma ‘Podium Witteman’ op NPO2 door Paul Witteman worden geïnterviewd over deze nieuwe cd. En in de week van 16 februari zal er elke dag een nummer afgespeeld worden en dus te beluisteren zijn op Radio 4 tijdens het programma ‘De Ochtend van 4’ van de KRO. Tijdens die week kunnen luisteraars als prijs tijdens het radioprogramma de cd ‘Danzas Caribeñas’ winnen.”


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).