Curaçao Ports Authority (CPA) heeft gisteren een ambitieus plan onthuld voor de herontwikkeling van het gebied rond de Sint Annabaai, inclusief het Waaigat. Het doel is het gebied te revitaliseren, aantrekkelijk te maken voor bewoners en bezoekers, en banen te creëren. ,,De komende vijf, tien of twintig jaar willen we daarin investeren”, zei directeur Humberto de Castro. In totaal rekent hij op een investering van 60 miljoen gulden. Los daarvan gaat ook de ontwikkeling van de tweede megapier verder, waarvoor nog eens 50 miljoen is uitgetrokken.

Lees meer...

ADletters logo

Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.