Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De politie heeft gisteren twee overvallers opgepakt een paar uur nadat ze hun daad hadden begaan.

De 21-jarige R.S.D.L. en de 24-jarige S.R. zitten nog altijd vast in afwachting van verder onderzoek.
Om 13.20 uur kreeg de politie melding van een overval op een bakkerij in Gato. Daarbij werd door twee gewapende mannen een grote hoeveelheid geld buitgemaakt. Daarna gingen ze er vandoor op een scooter.
Deze werd door agenten gespot bij een huis in aanbouw bij Sami Liber. Ook vonden ze daar twee goedgevulde portemonnees. Niet veel later werd er door een andere patrouille een voertuig staande gehouden op de Kaminda Mgr. Amado Römer. De twee inzittenden voldeden precies aan het signalement van de daders en werden dan ook aangehouden.
Naar aanleiding van die aanhouding vond er bij het huis van de verdachten een zoeking plaats. Daar werd een zwarte tas met een grote hoeveelheid geld aangetroffen in een container. Dit geld is waarschijnlijk afkomstig van de atrako, stelt de politie.


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).