Al het nieuws

Een flinke delegatie bestaande uit de KLM-top en gasten van de luchtvaartmaatschappij werd zaterdag op Flamingo Airport onder aan de vliegtuigtrap verwelkomd door waarnemend gezaghebber Edison Rijna. De delegatie was op Bonaire in verband met de eerste biobrandstofvlucht van Amsterdam naar Aruba en Bonaire. De delegatie, met KLM-ceo Camiel Eurlings aan het hoofd, arriveerde met het toestel met de naam ‘Bonaire Marine Park’. Er was een diner in ‘At Sea’, een toer langs Lac Cai, ‘1000 steps’ en een lunch bij Mangazina di Rei. Ook werd de opening van de VIP-lounge op de luchthaven bijgewoond.

klm

Lees meer...

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).