Klein Curaçao staat bekend als een prachtig onbewoond eiland, met hagelwitte stranden, omringd door een azuurblauwe zee.

KleinCur2Sinds 2018 is het zelfs aangemerkt als Ramsargebied, omdat dit watergebied van internationaal belang is. Dat er ook veel afval te vinden is, bewees Curaçao Clean Up met een recente schoonmaakactie. Onder meer met de hulp van Stichting Uniek Curaçao en de boot van Mermaid Boat Trips werden er zakken vol afval verzameld en naar Curaçao vervoerd (foto), waar ze netjes bij de landfill werden gedeponeerd.

Foto Uniek Curaçao


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.