In aanloop naar de World CleanUp Day, aankomende zaterdag, is dit weekend Klein Curaçao schoongemaakt.

Klein3Twee dagen lang is aan de noordzijde door een team vrijwilligers gewerkt om het aangespoelde plastic, hout en sargassum te verwijderen. Dit vuil vormt een obstakel voor de zeeschildpadden die daar hun eieren leggen en de baby’s die hierdoor de zee niet kunnen bereiken. Stichting Curaçao CleanUp is verheugd over de samenwerking met vrijwilligers van de Sea Turtle Conservation Curaçao, Uniek Curaçao en de vertegenwoordiging van Resembid (Resilience, Sustainable Energy and Marine Biodiversity Programme). De bemanning van de Mermaid en Miss Ann Boattrips verleenden alle medewerking voor het afvoeren van het vuil.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.