Aqualectra-directeur geeft ruimte

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Aqualectra-directeur Darick Jonis bevestigt in een interne videoboodschap aan het personeel van het nutsbedrijf dat hij zijn ontslagbrief heeft ingediend bij de aandeelhouder (de regering). Deze is nu aan zet om de brief te evalueren.

jonis,,Het traject moet nu zijn beloop krijgen”, aldus het bericht.
De video begint met te stellen dat Jonis eerst intern beraad heeft gevoerd met zijn familie en de mensen het dichtst bij hem. Daarna is overleg geweest met zijn adviseurs en met de financieel directeur Neysa Isenia, waarop hij op 16 juni zijn ontslagbrief heeft ingediend.
,,Ondertussen ben ik voor een tijdje met vakantie, waarmee ik eenieder, inclusief de aandeelhouder, de tijd geef om mijn brief te evalueren”, zo voert Jonis verder aan.
‘Nog niet wetende wat er gaat gebeuren’, bedankt hij alvast iedereen voor de 29 jaar samenwerking, waarvan de laatste 12 jaar als directeur, ‘in goede en in slechte tijden’. ,,Er zijn nog mijlpalen te behalen, maar er zijn ook al vele hoogtepunten bereikt”, zo blikt hij ‘met trots’ terug.
En hoe nu verder? ,,Ik ben ervan overtuigd dat Neysa het team kan leiden. Neysa zal het bedrijf verder leiden en nog meer resultaten gaan bereiken. Want ik heb altijd gezegd, goede dingen kunnen alleen maar beter worden. Jullie weten me te vinden. Ik ben altijd beschikbaar als raadgever en strijder voor het bedrijf.”


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.