Door beiden een spade in de grond te steken hebben gisteren premier Gilmar Pisas (MFK), bijgestaan door Charles Cooper van VVRP, en eigenaar Bastiaan Guis van Pen Resort de start van de constructie van The Pyrmont Hotel symbolisch gestalte gegeven.

Pyrmont1Sinds begin dit jaar wordt er al hard aan gewerkt om in het vierde kwartaal van 2025 een modern nieuw hotel te kunnen openen op de scheidslijn van het Pietermaai District en de Penstraat. Het hotel onder de vlag van Marriott’s Autograph Collection krijgt 300 luxueuze kamers, acht restaurants en bars, een ballroom en een fitnesscentrum. De hotelgasten kunnen ontspannen bij een van de twee zwembaden of aan het strand achter de aan te leggen golfbrekers en een 225 meter lange boardwalk.


Foto Jeu Olimpio


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.