Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Een deel van de glazen buitenwand van het grote infinity-zwembad van het nieuwe Sandals Curaçao te Santa Barbara is gistermiddag bezweken.

sandalsAls gevolg daarvan stroomde in korte tijd een enorme hoeveelheid water weg, richting de zee die daarop voor enige tijd lichtbruin kleurde door het zand dat werd weggespoeld. Iets over half zes kreeg de politie de melding binnen van het incident. Het korps zegt dat er elf (licht)gewonden waren. Enkele toeristen zijn per ambulance naar de spoedeisende hulp van het Curaçao Medical Center (CMC) vervoerd. Volgens de politie is de eerste indruk dat het er tijdens een ‘pool party’ te veel personen in het zwembad waren. Sandals zelf heeft het incident bevestigd en benadrukt dat de veiligheid van de gasten voorop staat. Na de aankoop en grondige upgrading ging het luxeresort, dat zich vooral richt op Amerikaanse gasten, pas onlangs open.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.