FDDK heeft het afgelopen jaar nogal wat problemen gekend met de kwaliteit van het zwemwater. Het SDK-bad moest worden gesloten voor een ingrijpende renovatie en ook bij het Bennie Leito-bad moesten aanpassingen worden gemaakt.

FDDK heeft een professioneel bedrijf voor watermanagement ingeschakeld om de service en de producten te verbeteren. Tot nu toe werden de wateranalyses door het ADC-laboratorium uitgevoerd, maar FDDK heeft nu een eigen testmachine aangeschaft. Het personeel heeft een training gevolgd en kan nu zelf maandelijks de waterkwaliteit controleren. Op de foto FDDK-personeel en de instructrice bezig met het testen.

badwater


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.