Van een onzer verslaggevers
Den Haag - Leerlingen van 5 vwo van Dr. Albert Schweitzerschool hebben zich de afgelopen dagen in Nederland voorbereid op een eventuele vervolgstudie in Nederland. VwoDeze studiereis had als doel om zich te oriënteren op opleidingen van de diverse universiteiten en hogescholen, zodat ze een weloverwogen studiekeuze kunnen maken.
De vwo’ers hebben onder meer een bezoek gebracht aan de Universiteit van Amsterdam, Erasmus Universiteit Rotterdam, Rijksuniversiteit Groningen en de Haagse Hogeschool. Naast het bezoeken van onderwijsinstellingen deden de leerlingen ook mee met diverse culturele activiteiten. Ze verbleven in bungalowhuisjes in de buurt van Utrecht.
Na een bezoek aan de Haagse Hogeschool en Madurodam hebben de leerlingen een bezoek gebracht aan de Gevolmachtigde minister van Curaçao Marvelyne Wiels. ,,Weet waar je vandaan komt, dan weet je precies waar je naartoe wilt”, sprak zij de leerlingen toe. Na een rondleiding door het Curaçaohuis konden de vwo’ers vragen stellen aan de vrijwilligers van het project Curaçao Freemovers.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).