Van onze redactie
Melbourne - Tennisser Jean-Julien Rojer is met zijn Roemeense partner Horia Tecau verrassend uitgeschakeld in het mannendubbel van de Australian Open. Het als eerste geplaatste duo trok in de kwartfinales in drie sets aan het kortste eind tegen de Franse tandem Adrian Mannarino/Lucas Pouille.
Het verschil was klein, maar uiteindelijk verloren Rojer en Tecau van hun ongeplaatste tegenstanders met 6-7 (7) 7-6 (2) en 4-6. Vorig jaar haalde het koppel nog de halve finales van het eerste grandslamtoernooi van het jaar.

 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.