Een aantal inwoners van de Schelpwijk heeft het initiatief genomen om vuil op te ruimen bij de entree van de wijk waar de berm van Kaya Kokolishi werd gebruikt als illegale vuilstortplaats.

De vrouwelijke inwoners die het voortouw namen om afgelopen zaterdagochtend vroeg met de hulp van betaalde derden het puin te ruimen en op een grote hoop te plaatsen, zijn volgens Hortence Brouwn zeer teleurgesteld dat juist in de maand van de schoonmaak, Selikor geen container kon leveren om het verzamelde vuil in te plaatsen. Zij hopen met Selikor alsnog een akkoord te bereiken het vuil te komen ophalen. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.