Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Siudadano Responsabel (verantwoordelijke burger), de onlangs opgerichte groep van tien lokale mensen, die zich inzet voor een schoner eiland, heeft afgelopen zondag bijna honderd groene zakken opgehaald.

vuilniszakken

De zakken lagen al bijna vier weken langs de wegen van Rooi Santu en Montaña en omgeving, zo laat de organisatie weten. ,,Gevuld met afval en opgehaald door wellicht een groep vrijwilligers. Door de zon en regen waren vele zakken al opengebroken”, aldus Siudadano Responsabel. De groep heeft de zakken opgehaald en naar Selikor Transfer Station te Koraal Specht gebracht en is van plan om vaker actie te ondernemen om het eiland schoner te houden. In dit kader is de groep tevens op zoek naar nieuwe leden.
De groep bestaat nu uit onder anderen Marc de Brabander, Simone de Brabander, Duncan Campbell, Ottmar Marties, Rose-Ann Ignacio, Brenda de Waard en Juan Otero. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de organisatie via telefoonnummer 6697356.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.