Sentro Deportivo Kòrsou (SDK) is deze vakantieperiode de speelplaats geweest voor duizenden kinderen die daar hun gezonde energie kwijt konden bij verschillende sportactiviteiten. Fundashon Desaroyo Deportivo Kòrsou (FDDK) blikt terug op een succesvolle periode, maar trekt tegelijkertijd aan de bel en waarschuwt ouders meer aandacht te besteden aan de kleding van hun kinderen wanneer ze het huis verlaten: ,,We hebben verschillende kinderen de deur moeten wijzen omdat ze te uitdagende kleding aanhadden; te korte shorts of topjes die te veel blootgeven.” Op de foto’s een impressie van het geslaagde vakantieplan. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.