Al het nieuws

Advocaat Marije Vaders is door de Raad van Toezicht op de Advocatuur op de vingers getikt. Zij verdedigde twee verdachten in dezelfde zaak, en heeft daarbij belangenverstrengeling niet voldoende in ogenschouw genomen.
Dat staat in de beslissing van de Raad, die vrijdag genomen is. Het Openbaar Ministerie (OM) had de zaak aanhangig gemaakt. Vaders verdedigde zich door te stellen dat er geen tegenstrijdige belangen tussen haar twee cliënten waren, omdat beiden ontkenden met drugshandel te maken te hebben. De man en vrouw werden ervan verdacht drugs te hebben verhandeld via postpakketten die met Caribbean Cargo Services werden verstuurd.

Lees meer...

ADletters logo

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).