Al het nieuws

Van onze redactie
Willemstad - Gouverneur Lucille George-Wout van Curaçao heeft, namens koning Willem-Alexander, vrijdag tijdens een officiële ceremonie in het Paleis van de Gouverneur te Fort Amsterdam, negen Curaçaose burgers mogen decoreren met een koninklijke onderscheiding voor hun jarenlange bijzondere verdiensten ten behoeve van de gemeenschap.

Lintjes,,Verdiensten die onmisbaar zijn voor de Curaçaose gemeenschap en die door de medeburgers niet onopgemerkt zijn gebleven”, aldus het Kabinet van de Gouverneur van Curaçao. De volgende personen zijn gedecoreerd met een koninklijke onderscheiding.
Officier in de Orde van Oranje-Nassau: Tania Kross, voor verdiensten op het terrein van opera, cultuur en muziekeducatie.
Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: Richard Doest, voor verdiensten op het terrein van muziek en cultureel erfgoed; Norval Faneyte, voor verdiensten op het terrein van onder andere honkbal en cultuur.
Lid in de Orde van Oranje-Nassau: Perservera Ansano, voor verdiensten op het terrein van buurtcohesie, welzijn en religieus leven; Cedric Bronswinkel, voor verdiensten op het terrein van luchtvaart en materieel erfgoed; Rutzen Lucas, voor verdiensten op het terrein van religieus leven en armoedebestrijding; Estel Perez-Specht, voor verdiensten op het terrein van onder andere religieus leven, ouderenwelzijn en armoedebestrijding; Vernon Toré, voor verdiensten op het terrein van watersport; Lucille de Windt, voor verdiensten op het terrein van religieus leven en armoedebestrijding.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.