Al het nieuws

Staatssecretaris Alexandra van Huffelen heeft op haar vrije dag aangeboden om Curaçao Clean Up (CCU) te helpen met de schoonmaak van Sint Joris.

Huffelen3,,Zij was onder de indruk van de hoeveelheid plastic die vanuit zee aanspoelt. CCU heeft een korte uitleg gegeven van het belang om een natuurgebied vrij te houden van plastic. In het water vormt het een gevaar voor de zeeschildpadden en aan de kust komt het vast te zitten in de mangroves, de kraamkamer voor de vissen”, aldus CCU. Daarnaast is het alle natuurliefhebbers een doorn in het oog. Recyclingbedrijf Limpi liet zien, wat zij allemaal met het aangespoelde plastic produceren.

Foto CCU


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.