Al het nieuws

:Nadat Refineria di Kòrsou (RdK) en Curaçao Refinery Utilities (CRU) een oproep deden voor arbeiders met vakkennis om zich te melden bij Man Camp op Post 5 voor mogelijk werk bij de raffinaderij, kwamen gisteren al heel wat mensen opdagen die zich ter plaatse met aanwezige computers en hulp konden inschrijven.

JobsIsla1Niet alleen arbeiders zijn nodig op de plant, maar als de raffinaderij echt weer gaat opstarten zijn er wel zeventig verschillende beroepen vacant op verschillende niveaus. Het registreren is voor de initiatiefnemers vooral een inventarisatie van wie er beschikbaar zou zijn voor welke functie. Ook vandaag kan nog ingeschreven worden.

Foto's Jeu Olimpio


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).