Al het nieuws

De pontjesbrug in Punda is gisterochtend compleet versierd met vlaggen in aanloop naar de viering van Dia di Bandera di Kòrsou, oftewel de Dag van de vlag van Curaçao, aanstaande vrijdag. vlaggenOp 2 juli wordt de eerste bijeenkomst van de Eilandsraad in 1951 herdacht. In 1984 is deze dag uitgeroepen tot ‘Dia di Himno i Bandera” (Dag van de Vlag en het Volkslied). Morgen vindt er al een Dia di Bandera-editie van Punda Vibes plaats in de binnenstad en vrijdag begint de dag met een viering op het Brionplein in Otrobanda, waarna verschillende activiteiten volgen voor jong en oud.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).