Al het nieuws

Koning Willem-Alexander ontving de Curaçaose premier Eugene Rhuggenaath gisteren bij het Paleis Huis ten Bosch in Den Haag.

rhuggenaathkoning2De Curaçaose minister-president is momenteel in Nederland en zal vandaag aanwezig zijn in de Rijksministerraad om de positie van Curaçao met betrekking tot de coronaviruscrisis, de voorwaarden van Nederland en de hardnodige liquiditeitssteun bekend te maken. Hier heeft Rhuggenaath gisteren ook met de koning over gesproken.
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima spreken per telefoon, in videogesprekken en waar mogelijk tijdens werkbezoeken over de gevolgen van de coronacrisis en de inzet van zovelen ter bestrijding van de pandemie. Tijdens de ontvangst van Rhuggenaath zijn de algemeen geldende richtlijnen ter bestrijding van het coronavirus in acht genomen, zo benadrukt het Koninklijk Huis.

Foto’s Kabinet Gevolmachtigde Minister Curaçao

Wilt u meer informatie? Neem een online abonnement op de krant.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.