Al het nieuws

Premier Eugene Rhuggenaath en minister Giselle Mc William van Economische Ontwikkeling (MEO) kregen gisteren een ‘inspirerende’ rondvaart langs de verschillende gebieden in de haven van Rotterdam.

premierrotterdamHet tweetal is naar Nederland afgereisd om Port of Rotterdam namens Curaçao te bedanken voor de goede samenwerking. Tijdens een persoonlijk gesprek met Allard Castelein, ceo van Port of Rotterdam zijn de banden verder aangehaald. ,,De roadmap wordt nu verder uitgestippeld om tot integrale duurzame ontwikkelingen te komen in de havengebieden die vrijkomen. Curaçao zal goed gebruikmaken van de welwillendheid van Rotterdam om te helpen, en wij zijn al tot concrete afspraken gekomen.”


Meer over dit onderwerp: https://antilliaansdagblad.com/abonnees


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.