Al het nieuws

De artiesten van het Curaçao North Sea Jazz Festival hebben het afgelopen weekend genoten van het Curaçaose publiek.

cnsjfMariah Carey is na haar optreden nog gebleven om meer van het eiland te zien. Gisteren bracht ze een bezoek aan de Dolphin Academy Curaçao en deelde ze op haar Instagram Stories hoe ze met de dolfijnen zwom. Ook andere sterren hebben iets gepost over Curaçao. Adam Levine van Maroon 5 deelde een aantal kiekjes van zichzelf in zijn hotelkamer met zijn 12,1 miljoen volgers. Hij filmde daarbij de zee en een voorbijlopende leguaan. Verder bedankten onder anderen Black Eyed Peas, Juan Luis Guerra, Mariah Carey, Nicky Jam, Third World en Aloe Blacc het eiland voor een ‘geweldige’ avond. Zij deelden allemaal een video van hun optreden tijdens het festival op Instagram met positieve woorden over Curaçao.
Meer over CNSJF: https://antilliaansdagblad.com/abonnees


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.