Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - The Cadushy Distillery bracht onlangs een bezoek aan de Voedselbank Bonaire om namens het bedrijf een donatie van 1.500 dollar te overhandigen. Deze donatie, de vierde in een reeks, is een onderdeel van de viering van het 15-jarig bestaan van de distilleerderij en is bedoeld om de Voedselbank te ondersteunen in hun onmisbare werk.

F11 VoedselbankDe Voedselbank Bonaire speelt een cruciale rol in het voorzien van voedselpakketten aan gezinnen in nood. Maandelijks worden er 350 pakketten uitgedeeld, een hulpbron die voor velen van levensbelang is. ,,Met deze bijdrage van Cadushy kunnen we de komende maand een aantal nodige extra’s in het pakket doen”, aldus Maarten Caljouw, voorzitter van het bestuur van de Voedselbank.

Eric Gietman, directeur van de distilleerderij benadrukte het belang van gemeenschapssteun: ,,Ik ben trots dat The Cadushy Distillery een verschil kan maken door het goede werk van deze bevlogen vrijwilligers van de Voedselbank Bonaire te ondersteunen. Wij geloven sterk in de kracht van gemeenschap en verantwoordelijkheid. Door bij te dragen helpen we niet alleen met directe steun aan gezinnen, maar werken we ook samen aan een sterkere, veerkrachtigere gemeenschap.”

Ter gelegenheid van het 15-jarig jubileum heeft Cadushy een speciale jubileumfles uitgebracht. Deze limited edition-fles is te koop bij de distilleerderij in Rincon, waarbij alle opbrengsten worden gedoneerd aan goede doelen.

Het jubileum van de distilleerderij wordt gevierd met verschillende initiatieven ter ondersteuning van de gemeenschap van Bonaire. In de komende maanden zal Cadushy nog zes andere goede doelen ondersteunen.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.