Al het nieuws

Het bezoek van koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Amalia is voorbij.

F11 BON Koningsgezin 1 Stephan KogelmanHet gezelschap is nu onderweg naar Aruba, de volgende stop op de dertien dagen durende reis door het Caribische deel van het Koninkrijk. Bonaire kan nu bijkomen van alle hectiek die zo’n bezoek met zich meebrengt. Een beste samenvatting van de komst van het koninklijk gezin is dat het gezellig en ontspannen is geweest in een bijna informele sfeer. Daar was bijna iedereen het na afloop over eens. De koninklijke familie genoot duidelijk van alle belangstelling en was benieuwd naar wat de inwoners van het eiland te vertellen hadden. ,,De koning wilde van me weten hoe het komt dat ik zo goed surf”, zo liet een van de jongeren bijna verbijsterd weten. De Koning die zomaar iets aan je vraagt, dat is inderdaad heel bijzonder.

In de krant staan foto’s om een impressie te geven van de afgelegde bezoeken.
Nieuwsgierig geworden of wilt u meer informatie? Neem een online abonnement op de krant.

 


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.