Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - Staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) brengt van 3 tot en met 7 januari een werkbezoek aan Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

F16BES Knops NEWOp Bonaire wordt de staatssecretaris ontvangen door gezaghebber Edison Rijna en waarnemend Rijksvertegenwoordiger Jan Helmond. Er staan gesprekken met het Bestuurscollege en de Eilandsraad op de agenda. Verder gaat de staatssecretaris in gesprek met young professionals en brengt hij een bezoek aan de dienst Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV).

Op Aruba staat een audiëntie bij gouverneur Alfonso Boekhoudt op de planning, waarna de Knops een bezoek aan het Horacio Oduber Hospital brengt. Vervolgens vinden er gesprekken plaats met minister-president Wever-Croes, minister Bikker van Justitie, Veiligheid en Integratie, de ministerraad en procureur-generaal Ter Steege. Ook gaat de staatssecretaris langs bij het Rode Kruis, Aruba Hotel and Tourism Association en de voedselbank om de gevolgen van het coronavirus op het eiland te bespreken.

De staatssecretaris sluit zijn bezoek aan de eilanden af op Sint Maarten, waar hij ontmoetingen heeft met Gouverneur Holiday en minister-president Jacobs. Verder staan er bezoeken aan een aantal ondernemers en vertegenwoordigers van verschillende ngo’s gepland, om de ervaringen van het afgelopen jaar te bespreken. Op alle drie de eilanden wordt het bezoek afgesloten met een persmoment.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).