Al het nieuws

MBO Bonaire was vorige week voor de derde keer aanwezig op de Study Fair Curaçao.

bonmboDe school presenteerde daar de verschillende opleidingen binnen de vakgebieden Sport & Bewegen en Media. Ook introduceerde ze de nieuwe opleidingen in de studierichting ICT. Mediastudent Nathaniel Paulo kon uit eigen ervaring vertellen hoe het was om Curaçao te verlaten voor een studie op Bonaire: ,,Ik heb hier de ruimte om mijn passie professioneel vorm te geven. Het eiland is rustig en veilig. De opleiding is super en de medestudenten zijn allemaal erg gedreven.” Giardiño Thomas, student Sport & Bewegen, heeft met dezelfde passie toekomstige studenten geënthousiasmeerd. Zijn onvermoeibare vermogen om leerlingen uit te dagen leidde tot veel spontane en spannende ‘sport-battles’.
Foto MBO Bonaire


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.