Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - Morgenavond, zondag 15 september, gaat het Sunfish Worlds van start met een officiële opening bij Plaza Beach Resort.

sunfish Dit twee weken durende zeilevenement is, na het wereldkampioenschap Freestyle surfen, het tweede belangrijke kampioenschap dat dit jaar op Bonaire wordt gehouden.
Vanaf maandag 16 september zal er iedere dag gezeild worden vanaf 9.00 uur. De eerste week zal er worden gestreden in de categorie ‘Open’, de tweede week komen de categorieën ‘Youth en Masters’ aan de beurt. Op 25 september zal het evenement worden afgesloten met een officiële ceremonie.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.