Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - Bonaire krijgt de nodige internationale publiciteit naar aanleiding van een reis voor de pers die van 8 tot 11 mei werd georganiseerd door Tourism Corporation Bonaire (TCB) en reisorganisatie Corendon.

persreis Zes reisjournalisten hebben meegedaan aan de reis en hebben hierover geschreven of zullen dit alsnog doen, aldus TCB.
Tussen de journalisten zaten ook twee zogenoemde influencers, die op sociale media veel volgers hebben. Tatyana Beloy is een Belgische reisblog met 65.000 volgers op Instagram en komt bovendien veel op televisie. Afashiontaste heeft 100.000 volgers met een reis- en lifestyle blog in meerdere talen. Beiden hebben inmiddels over Bonaire geblogd.
De journalisten verbleven in Delfins Beach Resort en maakten allerlei trips om Bonaire, de cultuur en de mensen te leren kennen. Ze maakten onder andere kennis met de dansen die tijdens simadan worden opgevoerd en het bekende lied van Bonaire Remailo. De al gepubliceerde blogs laten veel zien van Bonaire, van strand en duiken tot ezels en de culinaire kant van het eiland.
In de Belgische pers komen nog meer artikelen naar aanleiding van de reis, kondigt TCB aan. Rond het einde van het jaar publiceren de kranten De Zondag, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het belang van Limburg verhalen over Bonaire. Deze vier kranten hebben volgens TCB tussen 1,2 miljoen en 1,5 miljoen lezers.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.