Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - Selibon heeft een machine aangeschaft waarmee autowrakken kunnen worden verwerkt. Dit is aanleiding om een campagne te beginnen voor het ophalen van autowrakken. Dat gebeurt gedurende de campagne gratis.

selibonHet verwijderen van autowrakken is voor Selibon altijd belangrijk geweest. Als ze blijven staan bij mensen op het erf of langs de weg kan dit gevolgen hebben voor het milieu en de gezondheid. Tot voor kort was er alleen geen manier voor Selibon om van de wrakken af te komen.
Nu door de aanschaf van het apparaat de vuilverwerker zelf de auto’s kan pletten is het ook mogelijk de resten te exporteren naar een plek waar ze verwerkt kunnen worden. Voor Bonaire is het voordeel dat het eiland schoon blijft en dat de landfill niet wordt overbelast.
Autowrakken worden sinds kort al gratis geregistreerd. De eigenaar geeft daarmee Selibon de bevoegdheid om het wrak op de halen en te pletten. De campagne is volgens de afvalverwerker een goede kans om gemakkelijk van wrakken af te komen. Dat kan via een telefoontje naar Selibon (7178159) of door langs te komen bij het kantoor aan Kaya Industria.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).