Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - Wie het onderwaterpark of Washington Park wil bezoeken, kan nu online een ticket kopen via de website van Stinapa. Met een klik op de button ‘Click here for your Stinapa tickets’ en het invullen van informatie over de bezoekers is de betaling zo geregeld.

bonetagDat bezoekers van het Bonaire National Marine Park een tag moeten kopen is niets nieuws. Het label is het betalingsbewijs en moet duidelijk zichtbaar zijn voor de rangers van het onderwaterpark. De ronde tag is voor duikers en de vierkante voor mensen die wel het water op of in willen maar niet duiken. De tags waren voorheen alleen te koop bij de duikwinkels, het toeristenbureau en de kantoren van Stinapa.
Maar nu kunnen bezoekers een ticket, zowel voor entree van het Marine Park als van het Washington Park, dus eenvoudigweg via de website van Stinapa kopen. Een tag voor zowel Marine Park als Washington Park kost 45 dollar, voor niet-duikers in het Marine park 25 dollar en voor alleen het Washington Park 20 dollar.
Stinapa beheert en beschermt het natuurpark Washington Slagbaai en het Bonaire National Marine Park. Het onderwaterpark omringt het gehele eiland vanaf de hoogwatermarkering tot 60 meter diepte. Voor alle activiteiten in het Marine Park, dus niet alleen voor duiken, is betaling verschuldigd.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.