Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - Wie het onderwaterpark of Washington Park wil bezoeken, kan nu online een ticket kopen via de website van Stinapa. Met een klik op de button ‘Click here for your Stinapa tickets’ en het invullen van informatie over de bezoekers is de betaling zo geregeld.

bonetagDat bezoekers van het Bonaire National Marine Park een tag moeten kopen is niets nieuws. Het label is het betalingsbewijs en moet duidelijk zichtbaar zijn voor de rangers van het onderwaterpark. De ronde tag is voor duikers en de vierkante voor mensen die wel het water op of in willen maar niet duiken. De tags waren voorheen alleen te koop bij de duikwinkels, het toeristenbureau en de kantoren van Stinapa.
Maar nu kunnen bezoekers een ticket, zowel voor entree van het Marine Park als van het Washington Park, dus eenvoudigweg via de website van Stinapa kopen. Een tag voor zowel Marine Park als Washington Park kost 45 dollar, voor niet-duikers in het Marine park 25 dollar en voor alleen het Washington Park 20 dollar.
Stinapa beheert en beschermt het natuurpark Washington Slagbaai en het Bonaire National Marine Park. Het onderwaterpark omringt het gehele eiland vanaf de hoogwatermarkering tot 60 meter diepte. Voor alle activiteiten in het Marine Park, dus niet alleen voor duiken, is betaling verschuldigd.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.