Al het nieuws

Op Boot Düsseldorf, de grootste watersportbeurs van Europa, was Bonaire een populaire bestemming.

watersportbeurs Dat zegt Tourism Corporation Bonaire (TCB). Met verschillende resorts was TCB voor de derde keer aanwezig om Bonaire aan te prijzen als eerste Blue Destination in het Caribisch gebied. Als duikbestemming is Bonaire al vele jaren bekend, maar steeds meer wordt het eiland ontdekt voor windsurfer, kitesurfen en snorkelen. Ook de cultuur en de gastronomie trekken mensen aan. Bonaire was afgelopen weekend ook aanwezig op Duikvaker in Houten, de duikbeurs die in mei ook weer Bonaire Dive Week organiseert. 


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.