Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - Onder de kreten ‘Haal op, gelijk’ en ‘Moge u leven’ werd door gezaghebber Edison Rijna en eilandsecretaris Nereida Gonzalez samen met 180 bemanningsleden van het fregat De Zeven Provinciën het glas geheven op de verjaardag van koning Willem-Alexander. Het fregat bezocht de haven van Kralendijk in het kader van de viering van Koningsdag. Het fregat zou, verspreid over de dag, ook nog eens 101 saluutschoten lossen. De gezaghebber zei onder de indruk te zijn van de ceremonie. Na afloop van het officiële gedeelte hielden de gezaghebber en de eilandsecretaris nog een informeel gesprek met commandant Elzo Jansen. De gezaghebber speldde de commandant van de De Zeven Provinciën een pin met het wapen van Bonaire op als blijk van waardering voor het bezoek.


maatregelen corona

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.