Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - Onder de kreten ‘Haal op, gelijk’ en ‘Moge u leven’ werd door gezaghebber Edison Rijna en eilandsecretaris Nereida Gonzalez samen met 180 bemanningsleden van het fregat De Zeven Provinciën het glas geheven op de verjaardag van koning Willem-Alexander. Het fregat bezocht de haven van Kralendijk in het kader van de viering van Koningsdag. Het fregat zou, verspreid over de dag, ook nog eens 101 saluutschoten lossen. De gezaghebber zei onder de indruk te zijn van de ceremonie. Na afloop van het officiële gedeelte hielden de gezaghebber en de eilandsecretaris nog een informeel gesprek met commandant Elzo Jansen. De gezaghebber speldde de commandant van de De Zeven Provinciën een pin met het wapen van Bonaire op als blijk van waardering voor het bezoek.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.