Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - Recentelijk heeft Digicel als ‘Platinum Beschermvrouwe’ samen met de andere beschermvrouwen en heren van het Tumbafestival de kroning gevierd van Tumbakoningin Marjan Offerman en de Tumbakoningin van de jeugd, Joenny Molina.

,,Wij voelen ons zeer vereerd dat wij deel kunnen nemen aan dit evenement. Helemaal omdat wij hiermee niet alleen een bijdrage leveren aan het carnaval op Bonaire maar zo ook lokale kunstenaars en de creativiteit op Bonaire ondersteunen. We feliciteren beide ambassadeurs van de tumbamuziek van harte en wensen hen veel succes”, aldus Rachel Brathwaite, general manager van Digicel Bonaire.
Tijdens de ceremonie kreeg de Tumbakoningin van de jeugd, Joenny Molina, een Huawei-tablet en ontving Tumbakoningin Marjan Offerman een S5 mini. Digicel wenst de hele Bonairiaanse gemeenschap een geweldig carnaval toe.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).