Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - De Unit Narcotica heeft zaterdagmiddag in San Nicolas een marihuanaplantage opgerold. Twee personen zijn aangehouden.

aruMarihuanaplantageTijdens de inval heeft de Unit Narcotica ook drugs gevonden en een vuurwapen in beslag genomen. De woordvoerder van het Korps Politie Aruba (KPA) heeft dit zaterdagavond bekendgemaakt.
Medewerkers van de Unit Narcotica planden samen met hun collega’s van district San Nicolas een grote actie. Ze vielen een woning binnen waar ze een plantage aantroffen van marihuanaplanten. In de woning lagen ook veel pakketten met drugs. De politie vond ook een vuurwapen en veel munitie.
Twee personen zijn aangehouden. Een man A.A.M. (32 jaar) uit Aruba en een vrouw R.N.A. (25 jaar), eveneens uit Aruba. De politie sluit niet uit dat er meer aanhoudingen zullen volgen.
De Unit Narcotica is een jonge eenheid binnen het KPA. De unit bestaat pas sinds augustus. Hun taak is om alle drugszaken te onderzoeken waarbij sprake is van verkoop, bezorging en bezit. De eenheid werkt samen met de douane, US Customs en medewerkers van het Korrektie Instituut Aruba (KIA).
Wie tips heeft over drugszaken, kan deze anoniem melden bij de politie door te bellen naar de tiplijn 11141. Bellers kunnen anoniem blijven.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.