Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - ,,Rustig en ongerept, het water is prachtig helder zonder rotsen of zeewier. Het strand strekt zich uit zover je kunt kijken.”

ARUEagleBeachTripAdvisor omschrijft Eagle Beach, dat in de ‘2023 Travelers’ Choice Best of the Best Award’ de tweede prijs heeft gewonnen in de categorie Strand.
Aruba Tourism Authority (ATA) heeft dit gisteren bekendgemaakt. Eagle Beach staat tweede in de top 25 van beste stranden ter wereld. Het strand staat bovenaan in de top 25 van beste Caribische stranden. In deze ranglijst staan nog twee Arubaanse stranden: Baby Beach op de 19e plaats en Arashi wordt als 23ste strand genoemd.
,,Aruba is een klein eiland in het Caribisch gebied, dat sterk afhankelijk is van het toerisme. Het is dan ook een eer voor het land om de eerste plaats te bereiken in de top van Caribische landen. Daar zijn we heel erg trots op”, laat ATA in een reactie weten. ,,Eagle Beach wordt al meerdere jaren erkend als een van de mooiste stranden, maar het bereiken van de tweede plaats is boven verwachting.”
De Travelers’ Choice Awards zijn zeer bekend in de reiswereld. De punten worden toegekend op basis van ervaringen (reviews) van gebruikers van TripAdvisor. Zij reizen en geven hun mening over de locaties waar ze zijn. ,,Voor Aruba is deze erkenning een onbetaalbare promotie. We zijn alle bezoekers die Eagle Beach hebben gekozen, zeer dankbaar. We delen deze prachtige erkenning graag met de bevolking”, aldus ATA.
De toerismeautoriteit geeft tot slot aan dat de Arubaanse stranden van grote waarde zijn. ,,Laten we met elkaar zorgen dat onze stranden goed blijven en laten we met elkaar van de stranden genieten.”


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).