Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - De Nederlandse minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen (VVD), was voor een werkbezoek in het Caribisch gebied en deed ook Aruba aan.
niewenhuizenZe had een korte ontmoeting met premier Evelyn Wever-Croes (MEP) en minister Chris Romero (MEP) van Transport, Communicatie en Primaire Sector. De Arubaanse regering laat weten dat de relatie tussen de Nederlandse en Arubaanse ministeries belangrijk blijft, ook al zijn ze demissionair. Want de samenwerking gaat door en beide landen zijn bezig om zich economisch te herstellen van de effecten van Covid-19. Minister Van Nieuwenhuizen heeft met minister Romero redelijk uitgebreid kunnen praten over hun portefeuille transport. ,,Namens de Arubaanse regering bedank ik minister Van Nieuwenhuizen voor haar bezoek aan Aruba. Het is belangrijk dat ministers goed met elkaar kunnen samenwerken. Dat is de manier om voor beide landen tot voordelen te komen”, zo liet premier Wever-Croes na afloop weten.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).