Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Minister Dangui Oduber laat weten dat het project boardwalk Malmok bijna klaar is. Zoals de naam al zegt, gaat het om een voetpad langs de zee, langs de weg naar Malmok, van Fisherman’s Huts tot aan de zijweg naar Arashi.


boardwalktqwwDe kosten van het project worden gedragen door het Tourism Project Enhancement Fund. De eerste fase van het project begon twee jaar geleden en nu is fase twee bijna klaar. Bezoekers en bewoners van Aruba kunnen nu een lange wandeling maken met zicht op de zee, terwijl ze veilig zijn voor passerende auto’s. Volgens minister Oduber maakt het pad deel uit van de visie van de regering om de bevolking meer te laten bewegen.
Het voetpad is gemaakt met hout en klinkers. Palen met reflectoren vormen gedeeltelijk de afscheiding met de rijweg en de parkeerplaatsen. Ook is er verlichting aangebracht, zodat mensen er ook ’s avonds kunnen lopen.

Wilt u meer informatie? Neem een online abonnement op de krant.

 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).