Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers

Oranjestad - De kustwacht heeft gisternacht in samenwerking met het Korps Politie Aruba een vaartuig met 33 ongedocumenteerden aan boord onderschept. Het gaat om 30 mannen en drie vrouwen.

arukustwachtHet radarsysteem van de kustwacht detecteerde een verdacht contact op zee dat naar Aruba voer. Hierop heeft het steunpunt op Aruba besloten om een kustwachteenheid naar het contact te dirigeren om dit te controleren.
Aan boord werd ook een aap gevonden. De ongedocumenteerden zijn aan de Warda nos Costa overgedragen en de aap is aan de veterinaire dienst overgedragen. Het onderzoek naar deze zaak loopt.

Afgelopen zaterdag werd ook een boot met ongedocumenteerden die richting Aruba voer gedetecteerd. De tien personen met Venezolaanse nationaliteit die aan boord waren, zijn ook aan de Warda nos Costa overgedragen.

Wilt u meer informatie? Neem een online abonnement op de krant.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).