Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - De regering van Aruba heeft besloten om in elk geval tot het einde van het jaar bedrijven te blijven ondersteunen.

F13 ARU salarissubsidieMinister-president Evelyn Wever-Croes maakte gisteren in een nationale toespraak bekend dat het steunprogramma Fase, de loonsubsidie en MKB-steun zeker tot eind december ongewijzigd blijven.
Met de bekendmaking wil de premier rust brengen en perspectief bieden aan bedrijven. Ze sprak een woord van dank uit aan het adres van de personen en instellingen die de regering onlangs geld hebben geleend. ,,Dat geeft de overheid de financiële ruimte om aan de verplichtingen te voldoen en houdt zo het onderwijs, de zorg en de veiligheid overeind.”
Wever-Croes vertelde dat de onderhandelingen met Nederland over financiële steun nog steeds gaande zijn. ,,We zijn het niet steeds met elkaar eens, maar de onderhandelingen gaan goed, in een sfeer van respect voor elkaar.” Mede namens haar collega-ministers beloofde ze te blijven strijden om de crisis te boven te komen. Ze riep de bevolking op om tolerant te zijn ten opzichte van elkaar en elkaar waar nodig te helpen. ,,Dit land is van ons. Wij hebben samen de taak om ons land vooruit te helpen. Laten we onze verschillen aan de kant schuiven en ons richten op een gezamenlijk doel: vooruitgang voor Aruba.”


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.