Al het nieuws

Van onze correspondent

Oranjestad - Vanaf vandaag mogen ouderen in verzorgingstehuizen weer bezoek ontvangen. Wel moet daarbij het coronaprotocol worden gevolgd ten aanzien van hygiëne en sociale afstand.

 

arumaatregelenDe regering heeft weer een deel van de coronamaatregelen ingetrokken. Sporten mag weer, met uitzondering van contactsporten. Ook ruimtes voor feesten, conferenties en vergaderingen mogen weer in gebruik worden genomen. De restrictie is wel dat er nog geen publieke evenementen mogen plaatsvinden. Ook casino’s mogen nog niet open.

Tot opluchting van de horeca mogen alle etablissementen weer open. Al deze bedrijven moeten om 23.00 uur de deuren weer sluiten. De politie is opgelucht dat er nu duidelijkheid is. Afgelopen weekend waren veel cafés geopend, terwijl alleen bar-restaurants en restaurants open mochten. De politie had de handen vol aan het sluiten van bars, waarvan de eigenaar de regels niet goed had begrepen.

Wilt u meer informatie? Neem een online abonnement op de krant.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.