Al het nieuws

Van onze correspondent

Oranjestad - De regering gaat verder met het versoepelen van de coronamaatregelen. Vanaf vandaag hebben bars en restaurants de mogelijkheid om de deuren weer te openen. Sinds eind maart was de horeca gesloten. Restaurants mochten alleen eten bezorgen of laten afhalen. Die mochten sinds vorige week hun terrassen openen en mogen nu ook binnen aan maximaal tien tafeltjes eten serveren. Ook koffiebars, spa’s, sauna’s en massagesalons mogen vandaag weer open, evenals de bakkerijen. Liefhebbers van een gokje kunnen ook weer hun loten kopen bij de lottokantoortjes. Aruba wil de economie zo snel mogelijk weer optimaal laten draaien, zodat er vanaf medio juni weer toeristen kunnen komen.

arubaairport


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.