Al het nieuws

Nederland heeft twaalf intensive care (ic-) units ter beschikking gesteld aan Aruba om de effecten van het coronavirus te bestrijden.

icaruDe spullen zijn het afgelopen weekend binnengekomen. Hiermee komt de capaciteit van Aruba te liggen op 33 ic-bedden. De normale capaciteit in het Horacio Oduber Hospital (HOH) is zes ic-bedden. Met creativiteit en noeste arbeid is men erin geslaagd de capaciteit op te schalen tot 21 bedden. Deskundigen schatten echter in dat dit onvoldoende is in het geval van een echte uitbraak. Daarom is Nederland te hulp geschoten met nog eens twaalf ic-eenheden. FOTO HOH


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.