Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad/Oranjestad - Vier Arubaanse ingezetenen die met KLM vanuit China op Aruba aankomen, worden gedurende 14 dagen geïsoleerd. Dat heeft Dangui Oduber, de Arubaanse minister van Toerisme, Volksgezondheid en Sport gisteren bekendgemaakt.

aruba klmDe minister benadrukte dat zich nog geen geval van het coronavirus op Aruba heeft voorgedaan en dat de isolatie van 14 dagen - gedurende de incubatieperiode - ‘slechts een voorzorgsmaatregel’ is. De vier personen in kwestie waren in China om daar het Chinees nieuwjaar te vieren.
De minister gaf aan dat de isolatiekamer in het ziekenhuis gereed is en dat de vier personen in kwestie ook aan een preventieve controle zullen worden onderworpen vóór zij het KLM-toestel verlaten. ,,Zo proberen we een situatie die zich mogelijk kan voordoen, te controleren”, aldus minister Oduber.

 

 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).