Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - De Mainstreet in San Nicolas krijgt een grote opknapbeurt. Over twee weken begint de Arubaanse Wegenbouw Maatschappij aan het karwei.

sannicolasIn de afgelopen jaren is de Promenade al onder handen genomen. De Mainstreet krijgt nu een soortgelijke opknapbeurt.
Er zijn meer projecten gaande die met elkaar moeten zorgen voor een facelift van de tweede stad van Aruba. Op het evenementenplein Carnival Village zijn onlangs nieuwe kiosken en toiletgebouwen opgeleverd. In San Nicolas is een nieuw kantoor in gebruik genomen door Aruba Tourism Authority en zijn de musea opgeknapt.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.