Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - ,,Als de situatie in San Nicolas niet verandert, zullen binnen zes maanden verschillende bedrijven noodgedwongen de deuren moeten sluiten.”

F18 ARU SNBAMet deze sombere boodschap opende Andres Hernandez, voorzitter van San Nicolas Business Association (SNBA), zijn persverklaring.
Hij richtte zich tot de pers naar aanleiding van de ‘cumbre comercial’, een bijeenkomst van en voor het bedrijfsleven. Deze werd maandag door SNBA gehouden.
Volgens Hernandez zijn er gemiddeld drie bezoekers per uur te vinden in de winkelstraten van de tweede stad van Aruba. ,,We moeten manieren vinden om meer mensen naar San Nicolas te krijgen, mensen die daadwerkelijk dingen kopen.” Met de cumbre wil SNBA een positieve stimulans op gang krijgen om de levendigheid terug te brengen in ‘chocolate city’. De organisatie heeft de hoop gevestigd op de investeerders die de cumbre bijwoonden. ,,We hebben een paar spannende weken voor de boeg, want dan zal blijven of er ook echte interesse is”, aldus Hernandez.

 


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.