Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - ,,Als de situatie in San Nicolas niet verandert, zullen binnen zes maanden verschillende bedrijven noodgedwongen de deuren moeten sluiten.”

F18 ARU SNBAMet deze sombere boodschap opende Andres Hernandez, voorzitter van San Nicolas Business Association (SNBA), zijn persverklaring.
Hij richtte zich tot de pers naar aanleiding van de ‘cumbre comercial’, een bijeenkomst van en voor het bedrijfsleven. Deze werd maandag door SNBA gehouden.
Volgens Hernandez zijn er gemiddeld drie bezoekers per uur te vinden in de winkelstraten van de tweede stad van Aruba. ,,We moeten manieren vinden om meer mensen naar San Nicolas te krijgen, mensen die daadwerkelijk dingen kopen.” Met de cumbre wil SNBA een positieve stimulans op gang krijgen om de levendigheid terug te brengen in ‘chocolate city’. De organisatie heeft de hoop gevestigd op de investeerders die de cumbre bijwoonden. ,,We hebben een paar spannende weken voor de boeg, want dan zal blijven of er ook echte interesse is”, aldus Hernandez.

 


maatregelen corona

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).