Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Manchebo Beach Resort & Spa is bekroond met een felbegeerde Travelers’ Choice Award van TripAdvisor in de categorie Beste Hotels in de Cariben.

manchecoaru,,Er staan meer dan 2.400 Caribische hotels op TripAdvisor en gebaseerd op de reviews van miljoenen reizigers hebben wij het dit jaar tot de beste een procent geschopt en staan we op een geweldige zestiende plek”, vertelt general manager Edgar Roelofs. ,,We zijn enorm trots op ons resort en op onze medewerkers, die er altijd alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze gasten van een geweldig verblijf genieten.”
Het intieme boetiekresort opende 52 jaar geleden aan Eagle Beach en is tegenwoordig een paradijs voor wellnessfans. De spa kijkt uit op de turquoise Caribische Zee en biedt behandelingen op maat aan.
Het resort staat ook bekend om de uitstekende restaurants. Dit jaar introduceerden de chefs van Ike’s Bistro, Sandro Herold en Junior Civil, naast hun Mediterrane en Caribische fusionkeuken een volledig nieuw vegan-menu. ,,We volgen altijd de laatste culinaire trends om te kunnen blijven innoveren en onze restaurantgasten een geweldige eetbeleving te bezorgen”, zegt chef-kok Herold.
Manchebo sleepte dit jaar nog een andere Travelers’ Choice Award in de wacht, namelijk de negende plek in de ‘Top 25 Romantische Hotels in de Cariben’. ,,Of je nu iemand ten huwelijk wil vragen, gaat trouwen, een jubileum viert of op huwelijksreis bent, wij zorgen ervoor dat je bij ons de tijd van je leven hebt”, aldus guest relations manager Tamara Gario.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.