Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Ballast Nedam International Projects heeft een contract gesloten voor het ‘Enabling Works Project’ van luchthaven Reina Beatrix op Aruba.

aruballastnedamOm het toenemende vliegverkeer op de luchthaven te kunnen verwerken gaat de Aruba Airport Authorithy (AAA) de huidige terminal uitbreiden en een gedeelte ervan renoveren.
Onderdeel van de uitbreiding is het ‘Enabling Works Project’. Dit project beslaat de fysieke voorbereiding van het uit te breiden gedeelte. Dit omvat het verwijderen van bestaande vitale functies voor de luchthaven, zoals de stroom- en watervoorziening, de productie van gekoeld water en de toegangsdeur naar airside voor voertuigen. Deze diensten worden gehuisvest in een nieuwe betrouwbare, uitbreidbare en toekomstbestendige centrale energiecentrale.
Het contract omvat de bouw van het nieuwe utiliteitsgebouw en het centrale toegangsgebouw naar airside. Daarnaast beslaat het project ook de installaties, het testen en de ‘commissioning’ van diverse apparaten en systemen.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).