Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Een aanrijding tussen een bus en een personenauto heeft zaterdagochtend enkele tientallen lichtgewonden opgeleverd. De meeste betrokkenen kwamen met de schrik vrij.
De chauffeur van de auto negeerde het rode verkeerslicht op de kruising bij het hoofdkantoor van Elmar in Oranjestad. Een naderende bus van Arubus kon geen kant op en raakte de wagen vol. Door de klap raakte de buschauffeur de macht over het stuur kwijt. De bus schoot van de weg af, botste tegen een boom en eindigde in de rooi naast de weg. De meeste passagiers kwamen met de schrik vrij of liepen schrammen en blauwe plekken op. Ze werden ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel. Enkele gewonden moesten naar het ziekenhuis voor verdere behandeling, maar geen van hen hoefde te worden opgenomen.
De politie sloot de omgeving af voor onderzoek, maar ook om de toesnellende ramptoeristen op afstand te houden. De bus werd later op de dag uit de rooi getakeld. Hoewel er veel blikschade is, verwacht de directeur van Arubus, Theo Croes, dat de bus over een week weer bruikbaar is.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).